ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

Για να μεγεθύνετε γρήγορα και μόνιμα το πέος στο σπίτι, μπορείτε μόλις να πάρετε μαγικά χάπια ή να πιείτε φαρμακευτικά βότανα - δεν υπάρχουν φάρμακα που μπορούν να κάνουν το πέος μακρύτερο και παχύτερο αμέσως και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, εάν θέλετε να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι, θα χρειαστείτε όχι μόνο μια θαυμάσια κρέμα, αλλά και προπόνηση μυών, μασάζ, μηχανικό τέντωμα ή άλλους χειρισμούς.

Ανάγκη για μεγέθυνση πέους

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να διευρυνθεί το πέος

Όπως γνωρίζετε, το πέος είναι η υπερηφάνεια κάθε άνδρα. Παραδόξως, σχεδόν όλοι οι άντρες είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος της αξιοπρέπειας τους. Ωστόσο, στις μέρες μας και στην εποχή μας, δεν έχουν όλοι την ικανότητα και την επιθυμία να μεγεθύνουν το πέος μέσω χειρουργικής επέμβασης ή ακριβού εξοπλισμού.

Αλλά αν μπορείτε να χτίσετε μυ, τότε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τα γεννητικά σας όργανα; Το πέος δεν είναι μυς, και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι υπάρχουν ασκήσεις που θα αυξήσουν το μέγεθός του. Η κύρια προϋπόθεση για την επιτυχή διεύρυνση του πέους, όπως σε κάθε άλλο σημαντικό θέμα, είναι η τακτική άσκηση.

Ωστόσο, πριν αποφασίσετε να αυξήσετε το πέος, πρέπει να καταλάβετε εάν είναι απαραίτητο για εσάς. Επιπλέον, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο.

Η κλίμακα ύψους ανδρών που γίνεται αποδεκτή παγκοσμίως έχει ως εξής:

 • Το μικρό πέος έχει μέγεθος έως 16 cm.
 • Ένα μεσαίου μεγέθους πέος μπορεί να έχει μήκος 16 έως 18 cm.
 • Το πέος, το οποίο έχει μήκος μεγαλύτερο από 18 cm, είναι μεγάλο.

Εάν έχετε μικρό πέος ή θέλετε να γίνετε ιδιοκτήτης μεγάλης αξιοπρέπειας, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι.

Ένας πρακτικός οδηγός για τη διεύρυνση του πέους

Για να μεγεθύνετε το πέος με κάποια συναισθήματα, σας συνιστούμε να προσέχετε την ειδική γυμναστική. Με την τακτική εφαρμογή, μπορείτε να παρατηρήσετε όχι μόνο αύξηση του πέους, αλλά και μείωση της ευαισθησίας του, που σας επιτρέπει να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή.

Τρόποι αύξησης του αρσενικού μέλους
 1. Η άσκηση πρέπει να εκτελείται σε χαλαρή κατάσταση.
 2. Πιάστε το πέος με το ένα χέρι και πιέστε σταθερά τα μάτια. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν πρέπει να υπάρχουν οδυνηρές αισθήσεις, καθώς και διαταραχές του κυκλοφορικού.
 3. Τραβήξτε το πέος μακριά σας και μην ξυπνάτε ξαφνικά. Πρέπει να τραβήξετε μέχρι να εμφανιστούν δυσάρεστες αισθήσεις.
 4. Κρατήστε το πέος σε αυτήν την κατάσταση για λίγα λεπτά και προσπαθήστε να αυξήσετε σταδιακά το τέντωμα.
 5. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα. Ταυτόχρονα, κάντε ένα απαλό μασάζ για την αποκατάσταση της κανονικής κυκλοφορίας του αίματος.
 6. Η άσκηση πρέπει να επαναλαμβάνεται αρκετές φορές, αλλάζοντας συνεχώς την κατεύθυνση του τεντώματος του πέους. Θυμηθείτε να κάνετε μασάζ μετά από κάθε τέντωμα.
 7. Για την τελευταία προσέγγιση, επαναλάβετε την πρώτη άσκηση και πιέστε σταθερά το πέος μαζί δέκα φορές.

Ο χειροκίνητος χειρισμός των γεννητικών οργάνων δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικός από άλλες τεχνικές που χρησιμοποιούν μηχανικές συσκευές ή φάρμακα. Αυτή η τεχνική είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αύξησης της ανδρικής ηλικίας

Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιείται η πιο ασφαλής λαβή, η οποία αφαιρεί την πίεση στα άκρα των βασικών νεύρων. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να ακούτε τις αισθήσεις σας, ώστε να μην πιέζετε πολύ σκληρά και να διαταράσσετε τη ροή του αίματος.

Με την τακτική άσκηση αυτής της άσκησης, είναι δυνατόν να αυξήσετε το μήκος του πέους κατά αρκετά εκατοστά σε 3-4 μήνες. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα σε 2-3 εβδομάδες.

Μέθοδοι μασάζ για μεγέθυνση του πέους

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε μασάζ στο πέος σας, πρέπει να ετοιμαστείτε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα του μασάζ, αλλά και για την ασφαλή απόδοση αυτής της τεχνικής. Πρώτα απ 'όλα, τα χέρια πρέπει να πλυθούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία με απολυμαντικό διάλυμα. Μια ζεστή συμπίεση πρέπει να τοποθετηθεί στο πέος. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιείται ένα μαλακό φυσικό ύφασμα που υγραίνεται με θερμικό νερό. Ο χρόνος συμπίεσης είναι περίπου τρία λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, το ύφασμα πρέπει να βρεθεί ξανά και η διαδικασία να επαναληφθεί ξανά. Στη συνέχεια, το πέος είναι έτοιμο για μασάζ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε την παροχή αίματος στους μαλακούς ιστούς, καθώς και να βελτιώσετε την ελαστικότητα του δέρματος, έτσι ώστε το μασάζ να είναι πιο αποτελεσματικό.

Οι κύριες φάσεις του μασάζ:

 1. Καθίστε άνετα.
 2. Το μέλος πρέπει να είναι σε κατάσταση ενθουσιασμού.
 3. Λιπάνετε το πέος σας.
 4. Πιάστε το από τη βάση με τον αντίχειρα και το δείκτη σας.
 5. Κάντε δυνατές και απαλές κινήσεις προς τα κάτω και προς τα έξω. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να αγγίξετε ολόκληρη την επιφάνεια του οργάνου εκτός από το κεφάλι. Οι κινήσεις πρέπει να είναι σαν να αρμέγουν αγελάδα.
 6. Κάντε μασάζ σε
 7. για 10-15 λεπτά.
 8. Το μασάζ πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Μια σημαντική αύξηση τόσο στο πάχος όσο και στο μήκος του πέους μπορεί να αντικατασταθεί μετά από μερικές εβδομάδες τακτικού μασάζ.

Υπάρχει επίσης μια ειδική τεχνική που σας επιτρέπει να μεγεθύνετε γρήγορα το κεφάλι. Αυτή η τεχνική είναι παρόμοια με τη μέθοδο μασάζ παραπάνω, αλλά όλες οι κινήσεις πρέπει να γίνονται αργά.

Μασάζ για μεγέθυνση του πέους

Βήματα μασάζ:

 1. Προσπαθήστε να εισάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα στο κεφάλι. Ταυτόχρονα, παρακολουθήστε την πίεση στα γεννητικά όργανα.
 2. Κρατήστε τα δάχτυλά σας σε αυτήν τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα.
 3. Αφήστε τα δάχτυλά σας και ξεκουραστείτε.
 4. Επαναλάβετε ξανά τις κινήσεις μασάζ και αυξήστε το χρόνο έκθεσης στο κεφάλι.
 5. Μετά την άσκηση, το κεφάλι του πέους μεγεθύνεται. Πιέστε τη βάση του πέους και κρατήστε για μερικά δευτερόλεπτα.
 6. Εκτελέστε αυτό το μασάζ για 10 λεπτά την ημέρα.

Με κανονικό μασάζ, όχι μόνο το πέος σας θα μεγαλώσει, αλλά μπορείτε επίσης να καυχηθείτε για αντοχή και αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα. Συνιστάται να αλλάζετε τακτικά τις τεχνικές για να επηρεάσετε ενεργά όλες τις περιοχές του πέους.

Και μην ξεχνάτε ότι καμία εκπαίδευση δεν είναι αποτελεσματική εκτός εάν ενισχύσετε τα αποτελέσματα μέσω θετικών συναισθημάτων. Πρέπει να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να επαινέσετε την ανδρική σας ζωή και να μεγαλώσετε πνευματικά τις ίντσες που θέλετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε να κινείστε και να κάνετε τα πράγματα μετά από λίγες μέρες, χτίζοντας το σώμα των ονείρων σας.