Κορυφαίοι τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος σας στο σπίτι

πώς να μεγαλώσετε ένα μέλος στο σπίτι

Πολλές γυναίκες είναι πεπεισμένες ότι το μέγεθος της αρρενωπότητας στις ερωτικές σχέσεις δεν έχει κεντρική σημασία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πολύ μικρές διαστάσεις του πέους μπορεί να επηρεάσουν σοβαρά την οικεία ζωή και όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι ρεαλιστικό να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι; Ή πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με τις διαστάσεις που προσφέρει η Μητέρα Φύση;

Πόσο αποτελεσματικές είναι οι μέθοδοι επέκτασης σπιτιού;

Το μέλος συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των περίπου 20 ετών. Και παρόλο που η ανάπτυξη σταματά με την πάροδο του χρόνου, η σύγχρονη πραγματικότητα επιτρέπει σε αυτό το όργανο να προσαρμοστεί. Η διεύρυνση του πέους στο σπίτι είναι πολύ πραγματική δουλειά.

Άνδρες που δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος της αξιοπρέπειας τους ή που δεν έχουν επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τεχνικές στο σπίτι μπορούν να καταφύγουν σε εναλλακτικές μεθόδους μεγέθυνσης του πέους. Αυτό περιλαμβάνει τη μεταμόσχευση μυϊκού ιστού από το πέος μέσω χειρουργικής επέμβασης. Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη και δαπανηρή. Επιπλέον, υπάρχει μια μακρά φάση αποκατάστασης πριν από την επιχείρηση. Αυτή η μέθοδος διεύρυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στις πιο κρίσιμες περιπτώσεις.

Υπάρχουν πάρα πολλές ειδικές μέθοδοι και τεχνικές που έχουν αναπτυχθεί για λόγους διεύρυνσης. Ένας άντρας μπορεί να επιλέξει μόνο το πιο βολικό και πιο κατάλληλο για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Για παράδειγμα, μπορείτε να αυξήσετε την αξιοπρέπεια σας χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας διαβάζοντας πολλά θεματικά εκπαιδευτικά βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο. Ή χρησιμοποιήστε δημοφιλή χάπια, τζελ, αλοιφές, ενέσιμα κ. λπ.

Φυσικά είναι απίθανο να επιτευχθούν εντυπωσιακές παράμετροι για την αξιοπρέπεια των πορνό ηθοποιών και ταινιών του "ερωτικού" είδους. Ωστόσο, η αύξηση της αυτοεκτίμησής σας και η ανάπτυξη στα μάτια του συντρόφου σας είναι αρκετά εφικτή.

Επιπλέον, οι περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους μεγέθυνσης του πέους όχι μόνο θα βοηθήσουν στην αλλαγή μεγέθους του πέους, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση και τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας στο μέλλον.

Μεγέθυνση πέους με αλοιφές, κρέμες ή τζελ

Η πρακτική δείχνει ότι τα προϊόντα με βάση το τζελ ή την κρέμα είναι τα πιο αποτελεσματικά για τη διεύρυνση του πέους. Η αρχή της δράσης τους συνίσταται στην επέκταση των αιμοφόρων αγγείων του πέους και στη ροή του αίματος στο αρσενικό όργανο.

Λαϊκοί τρόποι αύξησης

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Φυσικά, λόγω του μεγάλου αριθμού μεθόδων μεγέθυνσης του φαλλού στο σπίτι, είναι πιο λογικό να επιλέξετε αυτές που δρουν στο σώμα χωρίς να προκαλούν παρενέργειες και χωρίς να βλάπτουν όργανα και συστήματα. Για αυτόν τον λόγο, οι άνδρες που θέλουν να αυξήσουν την αξιοπρέπεια τους επιλέγουν λαϊκές μεθόδους. Οι παραδοσιακές συνταγές ιατρικής έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό από τους άνδρες για να αναζωογονήσουν την προηγούμενη δύναμη και να προσαρμόσουν το μέγεθος του πέους.

Η διεύρυνση του πέους με τη βοήθεια λαϊκών θεραπειών είναι μια επίπονη και όχι γρήγορη υπόθεση. Ωστόσο, η σωστή προσέγγιση υπόσχεται θετικά αποτελέσματα χωρίς βλάβη στην υγεία. Η βάση αυτής της θεραπείας είναι οι εγχύσεις, τα αφέψημα και τα μείγματα βοτάνων. Πρέπει να δοσολογούνται και να λαμβάνονται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει αλλεργία σε κανένα από τα συστατικά του προϊόντος.

Τα ακόλουθα βότανα και προϊόντα θεωρούνται τα πιο αποτελεσματικά για τη διεύρυνση του πέους:

 1. Θυμάρι.Βελτιώνει ξεχωριστά την κατάσταση ολόκληρου του σώματος και του ουροποιητικού συστήματος. Για την παρασκευή φαρμάκων, χρησιμοποιούνται πέταλα και στελέχη, οι ρίζες δεν είναι κατάλληλες για το σκοπό αυτό. Η βασική συνταγή συνιστά την έκχυση 100 g θυμαριού με ένα ποτήρι βραστό νερό. Χρησιμοποιώ το υπάρχον, ψυγμένο και συμπιεσμένο υγρό σε μισό ποτήρι δύο φορές την ημέρα.
 2. σκουλήκι.Η σύνθεση των συστατικών του φυτού αναστέλλει την ανάπτυξη της φλεγμονής και έχει μια διεγερτική επίδραση στη λειτουργικότητα του κυκλοφορικού συστήματος, το οποίο συμβάλλει στη διεύρυνση του πέους. Για να προετοιμάσετε το ζωμό, πάρτε 5 γραμμάρια αψιθιάς και ρίξτε 1 λίτρο κρύου νερού. Το ποτό που έχει βράσει για 10 λεπτά ψύχεται καθημερινά, μεταγγίζεται και χύνεται σε ένα ποτήρι. Αυτή η θεραπεία ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και προκαλεί το πέος να τεντώνεται και να γεμίζει με αίμα.
 3. σκόρδο.Θεωρείται αναγνωρισμένο αφροδισιακό που μπορεί να αυξήσει την ανδρική λίμπιντο. Επιπλέον, με τη βοήθειά του, μπορείτε να μεγεθύνετε αποτελεσματικά το πέος στο σπίτι. Το προϊόν χρησιμοποιείται καλύτερα με τη μορφή σκόρδου κιμά (10 σκελίδες). Ρίξτε 0, 5 λίτρα αλκοόλ και ανακατέψτε τα καλά. Το μείγμα εγχύεται για 10 ημέρες και λαμβάνεται σε 20 σταγόνες την ημέρα για ένα μήνα.
 4. Χυμός αλόης.Ένας ισχυρός διεγέρτης βιοεπεξεργασίας που έχει θετική επίδραση στα συστήματα του σώματος. Η κατασκευή βάμματος για μεγέθυνση του αρσενικού πέους δεν είναι πολύ δύσκολη. Ρίξτε 0, 5 l βότκας υψηλής ποιότητας σε κατάλληλο δοχείο και προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας μέλι και ψιλοκομμένα φύλλα αλόης (500 g). Το βάμμα αποστέλλεται σε δροσερό μέρος για 7 εβδομάδες. Το τελικό προϊόν χρησιμοποιείται μία ώρα πριν από τα γεύματα 3-4 φορές την ημέρα.

Επέκταση για υποστήριξη

Επέκταση διεύρυνσης πέους

Το Extender είναι μια σύγχρονη συσκευή που είναι πολύ δημοφιλής στους άνδρες που θέλουν να διευρύνουν το πέος τους στο σπίτι και να αλλάξουν το μήκος και τη διάμετρο του.

Τέτοιες συσκευές χωρίζονται σε κενό, ζώνη και βρόχο. Τα τελευταία είναι οικονομικά στην τιμή, αλλά λιγότερο βολικά στη χρήση. Οι αναφερόμενοι τύποι συσκευών είναι μονιμοποιητές διπλής όψης: Ο ένας βρίσκεται στο ηβικό οστό, ο άλλος ασφαλίζει το σώμα του πέους και το κεφάλι. Υπάρχουν ειδικά ελατήρια στις πλευρές του πέους που επιτρέπουν κινήσεις έλξης. Μια τέτοια συσκευή επηρεάζει τη φυσική ικανότητα του πέους να αλλάζει και να μεγαλώνει υπό την επίδραση της φυσικής δύναμης. Η τακτική χρήση εγγυάται αποτελεσματική διεύρυνση του πέους λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της εφαρμογής.

Κρεμαστό φορτίο

Μία από τις παλαιότερες μεθόδους μεγέθυνσης του πέους με αυτοσχέδια μέσα είναι η χρήση βαρών και βαρών. Στην πραγματικότητα υπάρχει το αποτέλεσμα της διεύρυνσης του πέους μέσω τέτοιων χειρισμών. Η διαδικασία περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

 • ζέσταμα του πέους με κινήσεις μασάζ.
 • η θέση του συγκολλητικού σοβά ακριβώς μπροστά από το κεφάλι.
 • Το
 • κρεμά ένα φορτίο σε μια συμβολοσειρά.

Οι πρώτες προσπάθειες κράτησης του φορτίου θα διαρκέσουν περίπου 1-3 λεπτά. Ο χρόνος αυξάνεται σταδιακά, όπως και το βάρος των βαρών.

Προσοχή!Η κεφαλή του πέους δεν πρέπει να εκτίθεται σε γεννητικό βάρος. Σε αυτήν την περίπτωση, το βάρος πρέπει να μειωθεί συντονίζοντας το βάρος των βαρών.

Μασάζ

Σύμφωνα με τις κριτικές των ανδρών που ρωτήθηκαν, ένα στοχευμένο μασάζ πέους μπορεί να επιτύχει θετικά αποτελέσματα μετά από μόλις 3 μήνες τακτικής προπόνησης. Ένα αποτελεσματικό και υψηλής ποιότητας μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους στο σπίτι αποτελείται από 3 φάσεις:

 1. Προετοιμασία.Πλύνετε καλά τα χέρια και τα γεννητικά όργανα. Το περιβάλλον πρέπει να είναι ήρεμο και ευνοϊκό για τη διαδικασία. Στη συνέχεια, πρέπει να υγράνετε μια χαρτοπετσέτα από φυσικά υφάσματα με ζεστό νερό και να τυλίξετε ένα πέος σε αυτό για λίγα λεπτά. Αυτή η διαδικασία ενεργοποιεί τη ροή του αίματος στο όργανο.
 2. Μασάζ για μεγέθυνση του πέους.Λίγες σταγόνες λάδι μασάζ (ουδέτερο) εφαρμόζονται τόσο στις παλάμες των χεριών όσο και στη βάση του πέους. Περαιτέρω ενέργειες μπορούν να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με ένα από τα δύο σχήματα:
  1. Πρότυπη τεχνική για τη μεγέθυνση του πέους. Υπενθυμίζει τον κανονικό αυνανισμό. Το πέος συγκρατείται σε "δαχτυλίδι" που αποτελείται από τον αντίχειρα και το δείκτη. Οι κινήσεις γίνονται στο μέλος "flaccid". Μέσα σε 3 λεπτά, πρέπει να κάνετε μασάζ στο πέος από τη βάση μέχρι το κεφάλι. Συνήθως αυτός ο χειρισμός διεγείρει μια στύση. Η διαδικασία δεν πρέπει να τελειώνει με εκσπερμάτωση, αλλά θα πρέπει να «συντομεύεται» αμέσως μετά τη δημιουργία του «ανυψωτικού».
  2. κινήσεις για αύξηση της διαμέτρου του πέους. Τα δάχτυλα του αριστερού χεριού καλύπτουν σφιχτά όλο το μήκος του πέους. Με ήπιες περιστρεφόμενες κινήσεις του δεξιού άκρου, είναι απαραίτητο να κατεβείτε όλο και πιο ψηλά κατά μήκος του κορμού του οργάνου.
 3. Τελική φάση.Πλύνετε το λάδι από το πέος και φορέστε εσώρουχα που δεν περιορίζουν την κίνηση. Μην αφήσετε την περιοχή μασάζ να γίνει υποθερμική. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να κάνετε τη διαδικασία πριν πάτε για ύπνο, ώστε να κοιμηθείτε αμέσως μετά το μασάζ, χωρίς την πιθανότητα έκθεσης σε κρύο αέρα.

Χρήση της αντλίας

Η αρχή της λειτουργίας αυτής της συσκευής είναι να λειτουργεί σε ένα στοιχείο με χαμηλή πίεση. Για το σκοπό αυτό, το όργανο τοποθετείται σε μια ειδική συσκευή που ονομάζεται αντλία. Ως αποτέλεσμα των κινήσεων της συσκευής, που θυμίζει τη δράση ενός εμβόλου, το αίμα ρέει έντονα στο πέος και το αφήνει ασθενώς. Η αντλία πέους είναι μια πολύ δημοφιλής συσκευή μεταξύ των ανδρών που θέλουν να αυξήσουν όχι μόνο το μήκος αλλά και το πάχος του πέους στο σπίτι.

Jelqing και άλλες ασκήσεις

Η τεχνική jelqing είναι ένα ειδικό σύστημα κίνησης που θυμίζει μασάζ πέους, με τη μόνη διαφορά ότι το jelqing πραγματοποιείται με την απαραίτητη χρήση ενός ειδικού λιπαντικού. Σε γενικές γραμμές, μια τέτοια ανεξάρτητη μέθοδος μεγέθυνσης του πέους θεωρείται πολύ αρχαία - σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, χρησιμοποιήθηκε από αρχαίους Αφρικανούς και Ινδούς.

Η αρχή του jelqing συνίσταται στην εκτέλεση κινήσεων παρόμοιων με το άρμεγμα. Η διαδικασία εκτελείται σε όρθιο, όρθιο πέος. Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη σας, πρέπει να τραβήξετε το όργανο προς τα κάτω και στη συνέχεια να κάνετε ένα μασάζ. Τα δάχτυλα πρέπει να αγγίζουν ολόκληρη την επιφάνεια του πέους εκτός από τη βλεφαρίδα.

συμβουλή.Η μέθοδος είναι ωφέλιμη μόνο εάν χρησιμοποιείται λιπαντικό. Δεν είναι δυνατή η χρήση βελτιωμένων προϊόντων με τη μορφή σαμπουάν και τζελ. Ο κύριος σκοπός του jelqing είναι να αυξήσει τη ροή του αίματος στο πέος και να αυξήσει το πάχος και το μήκος του.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες γυμναστικές ασκήσεις στο σπίτι για να μεγεθύνετε το πέος:

 1. Πραγματοποιήστε προσωρινές στερεώσεις στο πέος με τη βοήθεια μιας σακούλας γεμάτης με θερμαινόμενο κόκκο. Επιπλέον, το όργανο τίθεται σε κατάσταση ατελούς στύσης. Πιάστε τη ρίζα με τα δάχτυλά σας και μετακινηθείτε προς τα πάνω σαν να τραβάτε το όργανο. Δεν πρέπει να φτάσουν το πέος μέχρι το κεφάλι. Συνιστάται να κάνετε μια τέτοια άσκηση κάθε μέρα σε 20 προσεγγίσεις για να αυξήσετε την ταχύτητα και να αυξήσετε τον αριθμό σε 200 φορές. Σε περίπτωση ισχυρής στύσης, τα μαθήματα πρέπει να αναβληθούν και να περιμένουν την αξιοπρέπεια να «φθαρεί» και στη συνέχεια να ξαναρχίσει η άσκηση.
 2. Μετακινηθείτε με ολόκληρη την παλάμη σας. Το πέος πρέπει να τυλίγεται και να συμπιέζεται για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της συμπίεσης, το όργανο πρέπει να τραβιέται εμπρός και πίσω εναλλάξ και πλάγια.

Άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Εάν οι μέθοδοι που παρατίθενται που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι δεν βοήθησαν στη μεγέθυνση του πέους, εξετάστε εναλλακτικές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα:

 1. Διεύρυνση πέους με σόδα. Σπίτι κάτοχος ρεκόρ για την αποτελεσματικότητα της διεύρυνσης του πέους. Εφαρμόζεται με τους ακόλουθους τρόπους:
  • θαυμαστής;
  • συμπιέσεις και εφαρμογές.
  • τρίψιμο;
  • Μασάζ
  • .

  Τέτοιοι χειρισμοί σόδας βοηθούν στην αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή του πέους και διευρύνουν σημαντικά το πέος, σύμφωνα με τις εγγυήσεις των ανδρών που έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το προϊόν.

 2. Συμπλήρωμα διατροφής για δραστικότητα. Εναλλακτικά φάρμακα για τη μεγέθυνση του πέους. Αυτό περιλαμβάνει διάφορα ορμονικά και φυτικά συμπληρώματα, χάπια, πηκτές, κρέμες κ. λπ. Τέτοιες συνθέσεις βοηθούν το αίμα να ρέει πιο ελεύθερα στην περιοχή της πυέλου, να επεκτείνει τα αιμοφόρα αγγεία και ταυτόχρονα να διευρύνει το πέος.
 3. ακροφύσιο. Κατάλληλο για άνδρες που θέλουν πραγματικά να μεγεθύνουν το πέος λίγο πριν την ένωση. Οι προσκολλήσεις όχι μόνο διορθώνουν το μέγεθος του πέους, αλλά και βελτιώνουν την κατάσταση της στύσης.
 4. Για πληροφορίες σας.Αυτά τα ακροφύσια είναι ανοιχτά και κλειστά. Τα πρώτα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν το πέος να μεγαλώσει περισσότερο χωρίς να φύγει από το σπίτι. Για να προσαρμόσετε το πάχος, είναι λογικό να αγοράσετε μια ανοιχτή έκδοση. Οι άκρες μεγέθυνσης του πέους είναι συνήθως κατασκευασμένες από σιλικόνη ή λατέξ. Βοηθούν στη μεγέθυνση του πέους κατά 3-10 cm.

 5. συμπλήρωση λιπό. Μια αιματηρή εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση. Χρησιμοποιείται μια ειδική βελόνα για την έγχυση λίπους στο σώμα του πέους, το οποίο στη συνέχεια αντλείται από οποιοδήποτε μέρος του σώματος του ασθενούς. Με τη βοήθεια αυτού του χειρισμού, το μέγεθος και το πλάτος του πέους προσαρμόζονται, καθιστώντας το μακρύτερο και παχύτερο. Η διαδικασία δεν προκαλεί σχεδόν καμία παρενέργεια, καθώς το εισαγόμενο υλικό ανήκει στον ασθενή, δηλαδή θεωρείται βιολογικά συμβατό. Αντί για λιπώδη ιστό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υαλουρονικό οξύ, αλλά η επίδραση τέτοιων ενέσεων εξαφανίζεται μετά από 1 έτος.
 6. χάπια για μεγέθυνση πέους. Ένας άλλος τρόπος για να μεγεθύνετε το πέος σας χωρίς χειρουργική επέμβαση.
 7. χειρουργική επέμβαση. Χρησιμοποιείται ως έσχατη λύση όταν το μέγεθος της ανδρικής ηλικίας είναι πραγματικά ασήμαντο και όταν άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους στο σπίτι δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα. Η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει την κοπή του συνδέσμου στην ηβική περιοχή και το τέντωμα του πέους από αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, το σώμα του πέους και το πλαστικό του ιστού της ηβικής ζώνης είναι σταθερά. Η μέση αύξηση μετά από μια τέτοια διαδικασία είναι 5 cm. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου αύξησης είναι ότι τα αποτελέσματα που λαμβάνονται αποθηκεύονται για πάντα.
 8. προϊόντα μεγέθυνσης πέους.

Η επιμήκυνση του πέους είναι μια διαδικασία που σχεδόν κάθε άνθρωπος μπορεί να κυριαρχήσει ανεξάρτητα. Για το σκοπό αυτό, σχεδόν όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα μέσα είναι κατάλληλα, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων αλοιφών, ενέσεων και άλλων φαρμακευτικών ή μη φαρμακευτικών παρασκευασμάτων. Εάν δεν είστε σίγουροι για την παραδοσιακή θεραπεία, μπορείτε να επιλέξετε μια εναλλακτική μέθοδο με τη μορφή βάρους ανάρτησης, jelqing, θεραπείας με σόδα κ. λπ. Η σωστή προσέγγιση των ασκήσεων και η συστηματική προσέγγιση για την εκτέλεση τους θα βοηθήσουν στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.