Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα

Τρόποι χρήσης σόδας ψησίματος για μεγέθυνση του πέους

Αν ψάχνετε τρόπους για να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα, δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος της ανδρικής σας ηλικίας.

Προκειμένου να αποφευχθούν ριζικά μέτρα, αξίζει να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές που προτείνουν οι θεραπευτές που μπορούν να διευρύνουν το πέος και να απαλλαγούν από το ψυχολογικό σύμπλεγμα.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος με σόδα

Απαιτείται προετοιμασία πριν από οποιαδήποτε διαδικασία για την αύξηση του μεγέθους ή του μήκους του πέους στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε μερικές προτάσεις για να το κάνετε αυτό:

 1. Αγοράστε μια μεγάλη τσάντα μαγειρικής σόδας. Μην προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα, βρείτε μια ακριβή επιλογή που δεν περιέχει μόλυνση.
 2. Φροντίστε να ελέγξετε για αλλεργία σε μαγειρική σόδα. Μην κινδυνεύετε να πάρετε μαγειρική σόδα στο πέος σας χωρίς να το κάνετε. Αυτό απαιτεί υγρασία της πτυχής του αγκώνα και εφαρμογή ενός μικρού προϊόντος. Μετά από μια ώρα, εξετάστε την κατάσταση του δέρματος: εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα και φαγούρα, μπορείτε να πειραματιστείτε με σόδα τσαγιού.
 3. Το αρσενικό μέλος πρέπει να είναι προετοιμασμένο για τη θεραπεία και πρώτα να το ατμό με χλιαρό νερό. Εκτελέστε τη διαδικασία με μια συμπίεση υφάσματος.
 4. Ετοιμάστε επιπλέον συστατικά μασάζ για να αλλάξετε την αρρενωπότητα (εάν είναι απαραίτητο στη συνιστώμενη συνταγή για τη διεύρυνση του πέους στο σπίτι)
 5. Για να κάνετε τους χειρισμούς όσο πιο άνετους γίνεται, όταν μεγαλώνετε το πέος με σόδα τσαγιού, καλύψτε τον εαυτό σας με στεγνές και υγρές σερβιέτες για να αφαιρέσετε γρήγορα την περίσσεια σόδας από την επιδερμίδα και τους βλεννογόνους.

Ε: Λειτουργεί η μαγειρική σόδα με αντλία κενού;

Απάντηση: Ναι. Απλώστε πρώτα το προϊόν στο πέος και συνδέστε την αντλία με αυτό σύμφωνα με τις οδηγίες. Χάρη στο συνδυασμό τεχνικών, το αποτέλεσμα βελτιώνεται σημαντικά.

Προετοιμασία για μεγέθυνση πέους με σόδα

Όταν σκέφτεστε εάν η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει το πέος σας μεγαλύτερο, ήρθε η ώρα να διερευνήσετε τις διάφορες χρήσεις του προϊόντος:

 1. Εφαρμόστε ελαιόλαδο στην επιφάνεια του πέους - καθιστά το ευαίσθητο δέρμα εντελώς μαλακό. Στη συνέχεια έρχεται η χρήση σόδας. Πρέπει να εφαρμόζεται με απαλές κινήσεις μασάζ. Ο χειρισμός πρέπει να συνεχιστεί για λίγα λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά την υπόλοιπη σόδα με νερό και λιπάνετε το πέος με μια ενυδατική κρέμα που θα αποτρέψει τον ερεθισμό.
 2. Η μαγειρική σόδα κάνει το πέος μεγαλύτερο όταν βράζει στον ατμό σε λουτρό; Ναι, αυτός είναι ένας ισχυρός τρόπος για να αυξήσετε αμέσως την αξιοπρέπεια σας. Πώς χρησιμοποιείτε τη μαγειρική σόδα σε αυτήν την έκδοση; Αραιώστε 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. Ουσίες σε ζεστό νερό (1 λίτρο υγρού είναι αρκετό). Βάλτε το γεννητικό όργανο στο μπάνιο για ένα τέταρτο της ώρας. Μετά τη διαδικασία, ξεπλύνετε τα υπολείμματα της σύνθεσης και απλώστε μια ενυδατική κρέμα.
 3. Για τη μεγέθυνση του πέους, συνιστάται να χρησιμοποιείτε σόδα με μέλι και να ανακατεύετε τα προϊόντα σε ίσες αναλογίες. Απλώστε την αλοιφή στα γεννητικά όργανα, περιμένετε λίγα λεπτά και μετά κάντε μασάζ στο πέος με τα χέρια σας. Μια τέτοια συνταγή, εκτός από τη διεύρυνσή της, αυξάνει την ευαισθησία στο κεφάλι του οργάνου, η οποία είναι χρήσιμη πριν από τη σεξουαλική επαφή για τη βελτίωση των αισθήσεων.

Προσοχή!Για να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα, απαιτείται ένα υγρό φυσικό προϊόν μελισσών. Το συνθετικό μέλι είναι κακό για αυτό.

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα σχετικά με το πώς η μαγειρική σόδα επηρεάζει την ανδρική ηλικία. Οι κομπρέσες σόδας είναι μια αποδεδειγμένη επιλογή για τη διεύρυνση του πέους. Ετοιμάστε ένα ισχυρό διάλυμα (1 κουταλιά της σούπας ανά ποτήρι ελαφρώς ζεστό νερό). Βυθίστε τη γάζα σε αυτό, τυλίξτε το πέος με ένα πανί και περιμένετε πέντε λεπτά. Αυτή η τεχνική εγγυάται ότι τα γεννητικά όργανα θα μεγαλώνουν!

Ερώτηση: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω μαγειρική σόδα κατά το μπάνιο; Είναι αλήθεια ότι αυτή η διαδικασία διευρύνει το πέος;

Απάντηση: Εάν θέλετε αποτελέσματα σε ένα άνετο περιβάλλον, σκεφτείτε να προσθέσετε σόδα απευθείας στο μπάνιο. Το προϊόν αυξάνει την ευαισθησία του κεφαλιού και εξοικονομεί χρόνο στην επεξεργασία νερού.

Καθίστε στο μπάνιο και τεντώστε απαλά το πέος. Για να το κάνετε αυτό, πιάστε το όργανο με δύο δάχτυλα που κινούνται προς το κεφάλι. Απαραίτητη κατάσταση: η απουσία πόνου, καύσου ή άλλης δυσφορίας. Εάν παρατηρηθεί αυτή η κατάσταση, σταματήστε τη διαδικασία. Η τεχνική του τεντώματος του πέους στο μπάνιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των αγγείων.

Πώς λειτουργεί η σόδα στην ενίσχυση του ανδρικού οργάνου;

Για να καταλάβετε γιατί η μαγειρική σόδα είναι κατάλληλη για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας, πρέπει να γνωρίζετε λίγα για τις ευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος:

 1. Η σόδα ερεθίζει την επιδερμίδα τοπικά, γεγονός που ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Στη συνέχεια, το πέος διογκώνεται προσωρινά.
 2. Μετά από αυτό, η στύση αυξάνεται, κάτι που είναι σημαντικό για ορισμένα οικεία προβλήματα.
 3. Η ουσία προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα. Με οποιαδήποτε συνταγή, μπορείτε να επιτύχετε άμεση διεύρυνση του πέους που θα εκπλήξει ευχάριστα τον σεξουαλικό σας σύντροφο.
 4. Μια πραγματική αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας συμβαίνει χωρίς τη χρήση χαπιών ή χειρουργικών επεμβάσεων.
 5. Η ουσία είναι φθηνή και εύκολη στη λήψη.

Είναι αλήθεια ότι η σόδα κάνει το πέος μεγαλύτερο;

Ερώτηση: είναι αλήθεια ότι μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας με σόδα; Είναι ρεαλιστικό να διευρυνθεί το αναπαραγωγικό όργανο με αυτήν την ουσία;

Απάντηση: Ναι, είναι αλήθεια ότι η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα για τα γεννητικά όργανα. Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι ένα εξαιρετικό αραιωτικό αίματος που βοηθά στη γυμναστική με στόχο την ανάπτυξη του πέους.

Το υγρό αίμα διανέμεται ενεργά στο ουροποιητικό σύστημα. Η ουσία αποτρέπει την πιθανότητα θρόμβων αίματος, που είναι επιπλοκές των ασκήσεων μασάζ.

Χρήση σόδας για μεγέθυνση του αρσενικού οργάνου

Μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά την ουσία για να μεγεθύνετε το πέος, όχι μόνο από δημοσιεύσεις, αλλά και από τις κριτικές των ανδρών στο Διαδίκτυο που έχουν χρησιμοποιήσει μια τέτοια τεχνική στην πράξη.

Η επέκταση του πέους όξινου ανθρακικού νατρίου αποτελεί αποτελεσματικό μέτρο, αλλά επιλύει προσωρινά το πρόβλημα. Η σόδα δεν μπορεί να διορθώσει συγγενείς ανωμαλίες, αλλά σας επιτρέπει να ενισχύσετε τη στύση κατά τη σεξουαλική επαφή.