Κριτικές για Maxisize

 • Γεώργιος
  Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε μαζί για 4 χρόνια. Μοιραζόμαστε θέσεις εργασίας, φίλους και χόμπι. Αλλά όλα δεν ήταν τόσο ρόδινα σε παστέλ χρώματα. Ήταν λόγω του μεγέθους του πέους μου. Μόλις η γυναίκα μου αγόρασε το Maxisize. Στην αρχή ήμουν λίγο προσβεβλημένος. Αλλά μετά από μια εβδομάδα είδα το αποτέλεσμα. Και μετά από ένα μήνα, το πέος μου μεγάλωσε 2 ίντσες. Η γυναίκα είναι τόσο ευτυχισμένη όσο εγώ!
  Maxisize
 • Burak
  Είχα προβλήματα στύσης. Πήγα στον γιατρό, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Παραδόξως, ο Maxisize με βοήθησε. Σε δύο εβδομάδες το πέος μου μεγάλωσε σημαντικά. Έγινα πιο σίγουρος και το πρόβλημα της στύσης εξαφανίστηκε από μόνο του. Όταν λιπαίνετε ένα πέος πριν από τη σεξουαλική επαφή, αισθάνομαι γενικά σαν σεξουαλικός γίγαντας.
  Maxisize
 • Γεώργιος
  Η μεγιστοποίηση έσωσε τη ζωή μου! Πιο συγκεκριμένα, απαλλαγμένο από πλήξη και μονοτονία. Αυτό που δεν είναι νύχτα είναι διακοπές για μένα και τη γυναίκα μου. Δεν έχει σημασία καν ότι κοιμόμαστε πολύ λίγο. Με τη χρήση της κρέμας, όχι μόνο το πέος μου κέρδισε μέγεθος (+6 cm), αλλά έγινε επίσης ισχυρότερη στύση και η σεξουαλική επαφή άρχισε να φτάνει τις 2 ώρες.
  Maxisize
 • Ιωάννης
  Οι σχέσεις μου με τα κορίτσια δεν πήγαιναν καλά. Στην πραγματικότητα, όλοι είπαν ότι ήμουν καλός άντρας, αλλά τίποτα περισσότερο. Ο λόγος ήταν το μικρό μέγεθος του πέους μου. Δοκίμασα κάθε είδους λαϊκές συνταγές, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Το Maxisize με βοήθησε να λύσω το πρόβλημά μου. Σε 2 μήνες το πέος έχει αυξηθεί κατά 5 cm και έχει γίνει πολύ πιο παχύ.
  Maxisize
 • Burak
  Εφαρμόζω το Maxisize στο πέος πριν από τη σεξουαλική επαφή. Μερικές φορές η κοπέλα μου το κάνει μαζί με ένα μασάζ. Το μέλος γίνεται πολύ μεγαλύτερο. Το σεξ μας γίνεται όλο και πιο έντονο. Είμαι απλά χαρούμενος με την κρέμα. Και το κορίτσι θα βιώνει οργασμό κάθε φορά τώρα και όχι από καιρό σε καιρό.
  Maxisize
Βαθμολογία χρηστών Maxisize
4
15