Εμπειρία στη χρήση Maxisize

Σωλήνας κρέμας μεγέθυνσης πέους Maxisize

Ήταν ένα αστείο, αλλά βοήθησε πραγματικά

Το όνομά μου είναι Michael και μένω στην Πόλη του Μεξικού. Έχω έναν καλύτερο φίλο - Σαμ. Τον γνωρίζουμε από την παιδική ηλικία. Είναι καλός άντρας, αλλά πολύ ντροπαλός. Τυπικό nerd. Παντρεύτηκε μετά το κολέγιο, αλλά κυριολεκτικά ένα χρόνο αργότερα χώρισε και αποσύρθηκε ακόμη περισσότερο. Κάποτε καθόμασταν μαζί του πίνοντας μπύρα μετά τη δουλειά και μου είπε για το πρόβλημά του. Αποδείχθηκε ότι η γυναίκα του τον είχε αφήσει γιατί δεν μπορούσε να την ευχαριστήσει στο κρεβάτι. Ο Σαμ είχε ένα μικρό πέος και τον ενοχλούσε πάρα πολύ.

Όταν τα γενέθλια του Σαμ του έδωσα ένα δώρο - αγόρασα αρκετούς σωλήνες κρέμας Maxisize. Δεν πιστεύω πραγματικά σε όλα αυτά τα πράγματα, αλλά ξαφνικά σκέφτηκα ότι θα βοηθούσε. Εκτός αυτού, ο Σαμ ήταν εντελώς κατάθλιψη. Προσπάθησε να γνωρίσει πολλά άλλα κορίτσια, αλλά όλες οι σχέσεις του τελείωσαν μετά από ανεπιτυχές σεξ.

Συναντήσαμε τον Σαμ 2 μήνες αργότερα και δεν τον αναγνώρισα αμέσως. Δεν τον έχω δει τόσο ευτυχισμένο εδώ και πολύ καιρό. Αποδείχθηκε ότι ο Sam είχε δοκιμάσει την κρέμα Maxisize και λειτούργησε. Ο Σαμ είπε ότι το πέος του είχε μεγαλώσει δύο ίντσες περισσότερο και ήταν επίσης πολύ πιο παχύ από πριν. Ο Σαμ δεν φοβόταν πλέον τις οικείες σχέσεις, έκανε μια φίλη και κάνει σεξ μαζί της κάθε μέρα. Ήταν απίστευτα ευγνώμων για μένα που του έδωσε μεγιστοποίηση.

Μετά από αυτήν την ιστορία, αποφάσισα να δοκιμάσω την κρέμα στον εαυτό μου, αν και δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με το μέγεθος του πέους. Μετά από μόλις μια εβδομάδα, το πέος μου μεγάλωσε και η σύζυγός μου ήταν απόλυτα ευχαριστημένη με τις νέες θέσεις και τη μεγαλύτερη επαφή.

Το πέος μεγεθύνεται κατά 3 cm με το Maxisize

Τώρα χρησιμοποιώ μόνο κρέμα περιστασιακά όταν θέλω κάτι πιο ζεστό. Αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο και δεν είναι για μια μέρα, παραμένει για πάντα. Συνιστώ σε όλους τους άντρες να το δοκιμάσουν. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

Χρήση μεγιστοποίησης

Η κρέμα Maxisize είναι πολύ βολική στη χρήση και ακόμη και η εφαρμογή της είναι ήδη διασκεδαστική γιατί πρέπει να εφαρμόζεται με κινήσεις μασάζ. Μετά την εφαρμογή της κρέμας, δεν θα υπάρξει καύση ή άλλες δυσάρεστες αισθήσεις. Αντίθετα, αισθάνεστε ζεστασιά και ένα κύμα ενέργειας. Και μετά από 30 λεπτά, μπορείτε να δείτε ότι το μέλος έχει γίνει πολύ μεγαλύτερο.

Πιστεύω ότι η κρέμα Maxisize είναι πραγματικά η καλύτερη κρέμα για τη μεγέθυνση του πέους. Λειτουργεί 100%. Και ο τρόπος με τον οποίο τον καθιστά επίσης οικονομικό. Αυτή η κρέμα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους άνδρες που έχουν προβλήματα στις οικείες περιοχές τους. Και αν δεν έχετε προβλήματα, θα σας αρέσει επίσης αυτή η κρέμα. Παίρνει τις σεξουαλικές σχέσεις σε ένα νέο επίπεδο αισθησιασμού. Κάθε γυναίκα θα παρατηρήσει τις αλλαγές αμέσως και θα σας αγαπήσει ακόμα περισσότερο.

Το Maxisize πρέπει να εφαρμόζεται με κινήσεις μασάζ

Για να εφαρμόσετε την κρέμα, δεν χρειάζεται να πάτε στο γιατρό, αλλά να κάνετε μια σειρά εξετάσεων. Εάν δεν έχετε καρδιακές παθήσεις και αλλεργίες στα συστατικά της κρέμας, τότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Επιπλέον, η κρέμα βοηθά όχι μόνο με σωματικά, αλλά και με ψυχολογικά προβλήματα. Μόλις δείτε πόσο χαρά έχει ο σύντροφός σας, η αυτοεκτίμηση θα αυξηθεί πολύ.

Εμπειρία Gel

Χρησιμοποιώ πάντα κρέμα πριν το σεξ. Πρώτα κάνω ντους και μετά η γυναίκα μου βάζει κρέμα στο πέος μου. Μου δίνει ένα φανταστικό μασάζ που συνήθως συνδυάζουμε με ερωτικά παιχνίδια. Μέσα σε μισή ώρα από την εφαρμογή της κρέμας, έχω μια τέτοια ενέργεια που είμαι έτοιμος να κάνω σεξ όλη τη νύχτα. Ένας σωλήνας καθημερινής χρήσης είναι αρκετός για 15 ημέρες.